Monday 3 September 2012

ZWARTE BONEN RECEPT


INGREDIËNTEN

  • 900g zwarte bonen
  • 4,75 l water
  • 240 ml olijfolie, 4 eetlepels olijfolie in een aparte kom
  • 1 grote ui gesnipperd
  • 8 teentjes knoflook, gehakt of gepureerd
  • 1 groene paprika, fijngehakt
  • 8 theelepel zout
  • 1 theelepel peper, optionele
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 2 laurierblaadjes
  • 50g kristalsuiker
  • 240ml droge rode azijn
  • 60ml azijn


RICHTING

  • Maak de bonen en week voor de nacht in het water.  
  • Als de bonen te vergroten, koken in hetzelfde water tot sponsachtige, ongeveer 45 minuten.
  • Verhit 240 ml olie in een pan kokend, voeg uien, knoflook en groene paprika.  
  • Inclusief 175g van de gekookte bonen in de pan en squash.
  • Voeg dit toe aan de bonen samen met het zout, peper, bij gebruik, oregano, laurier en suiker.
  • Laat aan de kook voor een 1 uur en voeg dan de wijn en azijn waardoor koken blootgesteld voor een tijdje.















No comments:

Post a Comment