INGREDIËNTEN
- 900g zwarte bonen
- 4,75 l water
- 240 ml olijfolie, 4 eetlepels olijfolie in een aparte kom
- 1 grote ui gesnipperd
- 8 teentjes knoflook, gehakt of gepureerd
- 1 groene paprika, fijngehakt
- 8 theelepel zout
- 1 theelepel peper, optionele
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 2 laurierblaadjes
- 50g kristalsuiker
- 240ml droge rode azijn
- 60ml azijn
RICHTING
- Maak de bonen en week voor de nacht in het water.
- Als de bonen te vergroten, koken in hetzelfde water tot sponsachtige, ongeveer 45 minuten.
- Verhit 240 ml olie in een pan kokend, voeg uien, knoflook en groene paprika.
- Inclusief 175g van de gekookte bonen in de pan en squash.
- Voeg dit toe aan de bonen samen met het zout, peper, bij gebruik, oregano, laurier en suiker.
- Laat aan de kook voor een 1 uur en voeg dan de wijn en azijn waardoor koken blootgesteld voor een tijdje.
No comments:
Post a Comment