Monday 3 September 2012

KIPPENVLEUGELS RECEPT



INGREDIËNTEN

VOOR SAUS
  • 2 eetlepel boter
  • 1 grote sjalot, gehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 60 ml bourbon
  • 85g bruine suiker
  • 125ml honing
  • 1 eetlepel ancho peper, fijngehakt
  • 250ml barbecuesaus
  • 80ml vleugel saus

VOOR KIPPENVLEUGELS

  • Olie, voor frituren
  • 50 kippenvleugels
  • Blauwe kaas dressing, voor het serveren
  • Bourbon, voor het serveren
RICHTING
VOOR DE SAUS

  • Smelt de boter in een grote pan. 
  • Voeg de sjalot en knoflook toe en bak voor ongeveer 2 tot 3 minuten.
  • Meng de bourbon, bruine suiker en de honing op te warmen door middel van, 1 minuut.  
  • Vervolgens zet in de ancho peper, chili saus, barbecue saus, en vleugel saus en geroosterde, opzwepende af en toe gedurende 2 minuten. 
  •  Houd de warmte tot bereid om te dienen.

VOOR DE KIPPENVLEUGELS

  • Verhit olie in een frituurpan. Als je de saus, laat kippenvleugeltjes, in groepen (het bedrag dat u binnen bij 1 keer zal afhangen van de grootte van uw friteuse) in de frituurpan.
  • Bak tot ze goudbruin aan beide kanten. Verwijder de vleugels van de olie en drain.
  • Voeg de vleugels van een grote kom en schep de saus, coating elke vleugel.
  • Serveer blauwe kaas dressing en 1/2 shots van bourbon, aan de zijkant, voor volwassenen om te genieten.

















No comments:

Post a Comment