INGREDIËNTEN
VOOR SAUS
- 2 eetlepel boter
- 1 grote sjalot, gehakt
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 60 ml bourbon
- 85g bruine suiker
- 125ml honing
- 1 eetlepel ancho peper, fijngehakt
- 250ml barbecuesaus
- 80ml vleugel saus
VOOR KIPPENVLEUGELS
- Olie, voor frituren
- 50 kippenvleugels
- Blauwe kaas dressing, voor het serveren
- Bourbon, voor het serveren
VOOR DE SAUS
- Smelt de boter in een grote pan.
- Voeg de sjalot en knoflook toe en bak voor ongeveer 2 tot 3 minuten.
- Meng de bourbon, bruine suiker en de honing op te warmen door middel van, 1 minuut.
- Vervolgens zet in de ancho peper, chili saus, barbecue saus, en vleugel saus en geroosterde, opzwepende af en toe gedurende 2 minuten.
- Houd de warmte tot bereid om te dienen.
VOOR DE KIPPENVLEUGELS
- Verhit olie in een frituurpan. Als je de saus, laat kippenvleugeltjes, in groepen (het bedrag dat u binnen bij 1 keer zal afhangen van de grootte van uw friteuse) in de frituurpan.
- Bak tot ze goudbruin aan beide kanten. Verwijder de vleugels van de olie en drain.
- Voeg de vleugels van een grote kom en schep de saus, coating elke vleugel.
- Serveer blauwe kaas dressing en 1/2 shots van bourbon, aan de zijkant, voor volwassenen om te genieten.
No comments:
Post a Comment