INGREDIËNTEN
- 2 lente-uitjes, uiteinden afgesneden
- 4 eetlepels bevroren erwten, ontdooid
- 1 courgette, gehalveerd met de uiteinden afgesneden
- 2 sneetjes ham
- 100g feta kaas
- 4 eieren
RICHTING
- Verwarm de oven voor op 180C / 160C ventilator / gas 4.
- Snijd de lente-uitjes en doe ze in een kom.
- Voeg erwten in de kom.
- Rasp de courgette met behulp van uw roterende rasp, de ene helft in een tijd, en dan voeg deze toe aan de kom.
- Snijd de ham in stukjes met behulp van een schaar en zet het in de kom.
- Breek de feta in de kom door afbrokkelende het met je handen.
- Kraak de eieren in een kom. En klop goed tot het eiwit worden aangevuld gemengd met de dooier.
- Giet de eieren in de andere kom en roer.
- Bestrijk een ronde ovenschaal, ongeveer 16cm breed, met olie.
- Voeg alles in de schaal.
- Zet de schaal in de oven voor ongeveer 30 minuten of tot het ei is ingesteld.
- Serveer met salade en knapperig brood.
No comments:
Post a Comment