INGREDIËNTEN
- 1 pot (16 oz.) Geroosterde rode paprika, uitgelekt, afgespoeld en grof gehakt
- 1/4 kop geroosterde ongezouten cashewnoten
- 3 eetlepels witte balsamico azijn
- 1 eetlepel citroensap
- 1/2 theelepel hete saus zoals tabasco
- 1/2 theelepel zeezout
- 1/2 kopje olijfolie, apart te
- 6 kippendijen (3 lbs. Totaal)
- couscous gekookt met kruiden (optioneel)
RICHTING
- Verwarm de grill medium temperatuur van ongeveer 350 ° tot 450 °.
- In een blender mix de paprika, citroensap, azijn, zout en hete saus.
- Terwijl de blender draait toevoegen 1/3 kopje olie erin en meng goed tot de saus glad is en lichter van kleur.
- Plaats de halve saus in een andere kom.
- Neem een andere kom en plaats de kip erin en besprenkel de rest van de olie in.
- Op het rooster leg de kip naar beneden en bestrijk met de romesco saus.
- Grill de kip, blijken vaak en elke keer dat u de kip borstel met de saus.
- Draai tot de kip goed bruin, die kan ongeveer 20 minuten.
- Serveer over couscous met gereserveerde saus aan de zijkanten.
No comments:
Post a Comment