Monday 3 September 2012

CASHEW ROMESCO KIPPENDIJEN RECEPT


INGREDIËNTEN

  • 1 pot (16 oz.) Geroosterde rode paprika, uitgelekt, afgespoeld en grof gehakt
  • 1/4 kop geroosterde ongezouten cashewnoten
  • 3 eetlepels witte balsamico azijn
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1/2 theelepel hete saus zoals tabasco
  • 1/2 theelepel zeezout
  • 1/2 kopje olijfolie, apart te
  • 6 kippendijen (3 lbs. Totaal)
  • couscous gekookt met kruiden (optioneel)



RICHTING
  • Verwarm de grill medium temperatuur van ongeveer 350 ° tot 450 °.
  • In een blender mix de paprika, citroensap, azijn, zout en hete saus.
  • Terwijl de blender draait toevoegen 1/3 kopje olie erin en meng goed tot de saus glad is en lichter van kleur.
  • Plaats de halve saus in een andere kom.
  • Neem een ​​andere kom en plaats de kip erin en besprenkel de rest van de olie in.
  • Op het rooster leg de kip naar beneden en bestrijk met de romesco saus.
  • Grill de kip, blijken vaak en elke keer dat u de kip borstel met de saus.
  • Draai tot de kip goed bruin, die kan ongeveer 20 minuten.
  • Serveer over couscous met gereserveerde saus aan de zijkanten.















No comments:

Post a Comment