INGREDIËNTEN
- 1 eetlepel. canola-olie
- 3 pond been gooien rundvlees korte ribben
- 2 middelgrote uien, geschild en in vieren
- 2 middelgrote wortelen, in grote stukken gesneden
- 2 middelgrote pastinaken, in grote stukken gesneden
- 2 middelgrote rapen, geschild en in grote stukken gesneden
- 4 takjes verse rozemarijn
- 4 takjes verse tijm
- 4 takjes verse peterselie, stengels en bladeren gescheiden
- 1 eetlepel. Worcestershire saus
- 1 eetlepel. pittige bruine mosterd
- 1 (12-ounce) azijn
- zout
- Zwarte peper
RICHTING
- In een grote koekenpan voeg de olie op matig hoog vuur.
- Flavor de korte ribben met zout en peper naar smaak.
- Wanneer de olie heet is, voeg de korte ribben in. Bak tot ze bruin aan alle kanten, die kan ongeveer 3-4 minuten per kant.
- Terwijl de korte ribben zijn bruinen, leg een laagje ui en wortel stukjes in de bodem van een slow cooker en smaak ze met zout en peper.
- Leg de gebakken ribben op de top.
- Voeg de rest van uien en wortelen, samen met de pastinaak en rapen op hen.
- Knoop de rozemarijn en tijm met de peterselie stengels en voeg ze toe aan de pot, samen met de Worcestershire en mosterd.
- Giet over de stout en voeg genoeg water dat bijna de inhoud dekt in de pan.
- Dek af en laat op laag vuur gedurende ongeveer 6-8 uur, of tot het vlees zeer mals.
- Om te serveren, verwijder voorzichtig het vlees en groenten uit de slow cooker.
- Zeef het sap. Schotel van de ribben met het sap en versier met gehakte peterselie bladeren over het.
No comments:
Post a Comment