INGREDIËNTEN
- 1 pond tagliatelle
- 1 of 2 langzaam geroosterde eend benen
- 4 fijngehakte teentjes knoflook
- 1 eetlepel boter
- 1-2 eetlepels eendenvet
- zout
- versgemalen zwarte peper
- citroenschil
- 1-2 eetlepels citroensap
RICHTING
- Pak al het vlees uit de eend benen en aan de kant van de huid.
- Splits het vlees en de huid in kleine stukjes.
- Verhit een grote koekenpan op een matig hoog vuur gedurende 2 minuten.
- Voeg de boter, eend vet, de eend vlees en de huid in.
- Vertraag het vuur middelhoog.
- Doe de pasta in het kokende water. En kook volgens de richting op de verpakking.
- Roer het van tijd tot tijd.
- Voeg de knoflook toe aan de sauteerpan en goed mengen.
- Let op de knoflook. Draai het vuur uit wanneer het begint te krijgen bruin.
- Giet de pasta af en recht te zetten in de sauteerpan.
- Draai het vuur op medium.
- Schep de pasta in de sauteerpan en zorg ervoor dat het is allemaal gecoat goed.
- Voeg meer eendenvet indien nodig.
- Voeg wat zwarte peper en 1 eetlepel citroensap en roer weer dus alles is voorzichtig gemengd.
- Proef en voeg de tweede eetlepel citroensap als je wilt.
- Serveer onmiddellijk met de citroenschil gespikkelde over de bovenkant van de schotel.
No comments:
Post a Comment