INGREDIËNTEN
- 2 eetlepel extra vergine olijfolie
- 30 gm boter
- 1 grote ui, fijngesneden
- 500g geraspte bevroren hash brown aardappelen
- zout en zwarte peper, vers gemalen
- vers geraspte nootmuskaat
- 100g extra scherpe witte cheddar brokkelt
RICHTING
- Verhit een grote koekenpan met extra vergine olijfolie en boter op een matig hoog vuur.
- Inclusief uien en laat verzachten 2 tot 3 minuten.
- Voeg de aardappels, breng op smaak met zout en peper en bak gedurende 20 minuten, draai af en toe, tot ze bruin en knapperig zijn.
- Smaak met een beetje vers geraspte nootmuskaat, naar smaak en voeg kaas.
- Draai de aardappelen en uien met kaas te verzachten de kruimels en krokant de kaas een beetje, ongeveer 1 minuut.
- Verschuiving naar schaal.
No comments:
Post a Comment