Wednesday 5 September 2012

CHEESY AARDAPPEL EN SCHERPE UITSCHEIDER HASH


INGREDIËNTEN

  • 2 eetlepel extra vergine olijfolie
  • 30 gm boter
  • 1 grote ui, fijngesneden
  • 500g geraspte bevroren hash brown aardappelen
  • zout en zwarte peper, vers gemalen
  • vers geraspte nootmuskaat
  • 100g extra scherpe witte cheddar brokkelt


RICHTING

  • Verhit een grote koekenpan met extra vergine olijfolie en boter op een matig hoog vuur.
  • Inclusief uien en laat verzachten 2 tot 3 minuten.
  •  Voeg de aardappels, breng op smaak met zout en peper en bak gedurende 20 minuten, draai af en toe, tot ze bruin en knapperig zijn.
  • Smaak met een beetje vers geraspte nootmuskaat, naar smaak en voeg kaas.
  • Draai de aardappelen en uien met kaas te verzachten de kruimels en krokant de kaas een beetje, ongeveer 1 minuut.  
  • Verschuiving naar schaal.
















No comments:

Post a Comment