Sunday 23 September 2012

MACARONI SALADE RECEPT


INGREDIËNTEN
  • 2 kopjes droge elleboog macaroni, gekookt, gespoeld en uitgelekt
  • 1/3 kopje in blokjes gesneden selderij
  • 1/4 kop gehakte rode ui, gedrenkt in koud water gedurende 5 minuten, uitgelekt
  • 1 eetlepel fijngehakte bladpeterselie
  • 1/2 kop in blokjes gesneden wijnstok-gerijpte tomaten (optioneel)
  • 1/2 kop mayonaise voorbereide
  • 3/4 theelepel droge mosterd
  • 1 1/2 theelepels suiker
  • 1 1/2 eetlepels appelazijn
  • 3 eetlepels zure room
  • 1/2 theelepel zeezout, plus meer naar smaak
  • versgemalen zwarte peper

RICHTING
  • Neem een ​​kom en meng macaroni, ui, peterselie, selderij en tomaat als u. En meng goed
  • Neem een ​​kleine kom en voeg mayonaise, suiker, azijn, mosterd, zure room en zout en meng goed.
  • Voeg de dressing in de salade en bak.
  • Kruid de salade met het zout en zwarte peper naar smaak. Serveer de gasten
  • Het kan worden opgeslagen in de koelkast gedurende 3 dagen.


















1 comment: