INGREDIËNTEN
- 2 kopjes droge elleboog macaroni, gekookt, gespoeld en uitgelekt
- 1/3 kopje in blokjes gesneden selderij
- 1/4 kop gehakte rode ui, gedrenkt in koud water gedurende 5 minuten, uitgelekt
- 1 eetlepel fijngehakte bladpeterselie
- 1/2 kop in blokjes gesneden wijnstok-gerijpte tomaten (optioneel)
- 1/2 kop mayonaise voorbereide
- 3/4 theelepel droge mosterd
- 1 1/2 theelepels suiker
- 1 1/2 eetlepels appelazijn
- 3 eetlepels zure room
- 1/2 theelepel zeezout, plus meer naar smaak
- versgemalen zwarte peper
RICHTING
- Neem een kom en meng macaroni, ui, peterselie, selderij en tomaat als u. En meng goed
- Neem een kleine kom en voeg mayonaise, suiker, azijn, mosterd, zure room en zout en meng goed.
- Voeg de dressing in de salade en bak.
- Kruid de salade met het zout en zwarte peper naar smaak. Serveer de gasten
- Het kan worden opgeslagen in de koelkast gedurende 3 dagen.
ziet er heerlijk uit..ga het eens proberen .
ReplyDelete