INGREDIËNTEN
- 1 pond zonder been kippenborst zonder vel, gesneden in 1-inch blokjes
- 1 theelepel olijfolie
- 1 (8 ounce) package elleboog macaroni
- 2 ½ kopjes kippenbouillon
- 1 kop gehakte courgette
- ½ kopje gehakte ui
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 blik (14 ½ ounce) Italiaans gestoofde tomaten
- ½ kopje milde cheddar kaas
RICHTING
- In een grote koekenpan, Verhit de olie op matig hoog vuur en bak de kip tot niet meer roze is.
- Voeg de macaroni, bouillon, courgette, ui en oregano aan de kip in de pan en roer.
- Breng aan de kook. Verminder het vuur, dek de pan en laat het sudderen gedurende 7 tot 8 minuten of tot pasta gaar is, af en toe roeren.
- Voeg de tomaten en cheddar kaas in de pan.
- Koken en meng goed gedurende 3 tot 4 minuten of tot warm is.
- Maakt 6 porties.
No comments:
Post a Comment