Wednesday 19 September 2012

SKILLET KIP MAC EN KAAS RECEPT


 

INGREDIËNTEN
  • 1 pond zonder been kippenborst zonder vel, gesneden in 1-inch blokjes
  • 1 theelepel olijfolie
  • 1 (8 ounce) package elleboog macaroni
  • 2 ½ kopjes kippenbouillon
  • 1 kop gehakte courgette
  • ½ kopje gehakte ui
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 blik (14 ½ ounce) Italiaans gestoofde tomaten
  • ½ kopje milde cheddar kaas


RICHTING
  • In een grote koekenpan, Verhit de olie op matig hoog vuur en bak de kip tot niet meer roze is.
  • Voeg de macaroni, bouillon, courgette, ui en oregano aan de kip in de pan en roer.
  • Breng aan de kook. Verminder het vuur, dek de pan en laat het sudderen gedurende 7 tot 8 minuten of tot pasta gaar is, af en toe roeren.
  • Voeg de tomaten en cheddar kaas in de pan.
  • Koken en meng goed gedurende 3 tot 4 minuten of tot warm is.
  • Maakt 6 porties.

















No comments:

Post a Comment