INGREDIËNTEN
- 1 (9 gm) pakket gekoeld fettuccine
- 12 gram rundvlees top entrecote, schoongemaakt en in dunne hapklare strips
- ¼ theelepel gemalen rode peper
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 (16 ounce) package bevroren paprika en ui roerbakgroenten, ontdooid en goed gedraineerd
- 2 eetlepels balsamico azijn
- 1 (15 ounce) kunnen dikke Italiaanse stijl tomatensaus
RICHTING
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, goed uitlekken.
- Terug pasta in de pan, dek de pan en houd het warm.
- Meng biefstuk strips met de ¼ theelepel gemalen rode peper. Meng goed en zet het opzij.
- In een grote koekenpan Verhit 1 eetlepel olijfolie op middelhoog vuur.
- Voeg ontdooid groenten toe en roerbak ongeveer 2 tot 3 minuten tot ze krokant-offerte.
- Voorzichtig balsamico-azijn toe te voegen in het, goed meng de groenten goed.
- Verwijder uit de pan, bedek het en houd het warm.
- Verhit de resterende 1 eetlepel olie in dezelfde pan.
- Voeg rundvlees en roerbak ongeveer 2 tot 3 minuten of tot gewenste gaarheid.
- Roer de tomatensaus en warmte grondig.
- Toss gehaktmengsel met pasta en groenten. Meng goed.
- Maakt 4 porties.
No comments:
Post a Comment