Thursday 20 September 2012

SNEL EN EENVOUDIG ITALIAANSE PEPPER STAKE RECEPT



 

INGREDIËNTEN
  • 1 (9 gm) pakket gekoeld fettuccine
  • 12 gram rundvlees top entrecote, schoongemaakt en in dunne hapklare strips
  • ¼ theelepel gemalen rode peper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 (16 ounce) package bevroren paprika en ui roerbakgroenten, ontdooid en goed gedraineerd
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • 1 (15 ounce) kunnen dikke Italiaanse stijl tomatensaus


RICHTING
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, goed uitlekken.
  • Terug pasta in de pan, dek de pan en houd het warm.
  • Meng biefstuk strips met de ¼ theelepel gemalen rode peper. Meng goed en zet het opzij.
  • In een grote koekenpan Verhit 1 eetlepel olijfolie op middelhoog vuur.
  • Voeg ontdooid groenten toe en roerbak ongeveer 2 tot 3 minuten tot ze krokant-offerte.
  • Voorzichtig balsamico-azijn toe te voegen in het, goed meng de groenten goed.
  • Verwijder uit de pan, bedek het en houd het warm.
  • Verhit de resterende 1 eetlepel olie in dezelfde pan.
  • Voeg rundvlees en roerbak ongeveer 2 tot 3 minuten of tot gewenste gaarheid.
  • Roer de tomatensaus en warmte grondig.
  • Toss gehaktmengsel met pasta en groenten. Meng goed.
  • Maakt 4 porties.
















No comments:

Post a Comment