INGREDIËNTEN
- 1/4 pond zonder vel, zonder been kippenborsten
- 6 gram volledig gekookt kielbasa, lengte gehalveerd en in plakjes van ½-inch stukjes
- 2 stengels bleekselderij, in plakjes
- 2 middelgrote wortelen, in dunne plakjes
- 1 1/3 kopjes kippenbouillon
- 1 kopje couscous
- 1 middelgrote groene paprika, in reepjes gesneden
- 1 kopje kippenbouillon
- 1 eetlepel maïzena
RICHTING
- Maak de kip, dep ze droog. Snijd in hapklare reepjes en leg het opzij.
- In een 10-inch koekenpan koken en roer kielbasa, selderij en wortelen op een matig hoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten of tot kielbasa bruin is.
- Verminder het vuur, dek de pan en kook nog 3 tot 5 minuten of totdat wortelen zijn bijna inschrijving.
- Tap de extra vet op de kielbasa.
- Breng ondertussen in een middelgrote pan de 1 1/3 kopjes bouillon aan de kook.
- Vouw in couscous, dek deze af en haal van het vuur.
- Plaats het op een kant, terwijl u bezig bent met vlees en groente mengsel.
- Voeg de kip en groene peper in de pan, koken en roer op een matig hoog vuur gedurende 3 tot 5 minuten of tot de kip niet meer roze is.
- Combineer de 1 kopje bouillon en maizena, meng in een koekenpan.
- Kook en roer op een matig vuur tot het sap is verdikt en bruisend, dan koken en roer nog 2 minuten.
- Verknoeien couscous met een vork.
- Serveer kipmengsel door het plaatsen van meer dan couscous.
- Maakt 4 porties.
No comments:
Post a Comment