Thursday 20 September 2012

POPCORN-KORKANTE KIP STRIPS RECEPT



INGREDIËNTEN
  • 3 kopjes vlakte popcorn
  • 1/2 theelepel knoflookpoeder
  • Zout
  • 1/2 kop bloem voor alle doeleinden
  • 1 groot ei, losgeklopt
  • 1 pond zonder been, kip zonder vel dijen, ontdaan van vet, snijd ze in 1 1/2-inch strips
  • 3 eetlepels canola-olie
  • 1 eetlepel ongezouten boter


RICHTING
  • In een keukenmachine kant een bakplaat en voeg pols popcorn, knoflookpoeder, ¼ theelepel zout en paneermeel. En goed mengen tot alles fijn wordt gemalen.
  • Eenmaal gedaan overbrengen naar een ondiepe kom.
  • Doe de bloem in een andere kom en het ei in de derde.
  • Neem elke kip strip en de eerste plaats het door de bloem, dan in het losgeklopte ei en tenslotte in de popcorn kruimels materiaal.
  • Vouw de strook in het materiaal, zodat het goed bedekt is.
  • Eenmaal gedaan plek waar hij stript in de bakplaat.
  • Herhaal de vorige stap voor elke kip strip.
  • In een grote koekenpan Meng de olie en boter. Verwarm ze.
  • Zodra de boter gesmolten is, beginnen met het toevoegen van de kipreepjes in.
  • Voeg 3-4 kipreepjes tegelijk.
  • Niet bevolken de koekenpan met de strips.
  • Terwijl het koken zet de kip strips.
  • Bak totdat de strips goudbruin zijn zodra ze klaar zijn gerecht ze uit en strooi het zout er op, indien nodig.


















No comments:

Post a Comment