INGREDIËNTEN
- 3 kopjes vlakte popcorn
- 1/2 theelepel knoflookpoeder
- Zout
- 1/2 kop bloem voor alle doeleinden
- 1 groot ei, losgeklopt
- 1 pond zonder been, kip zonder vel dijen, ontdaan van vet, snijd ze in 1 1/2-inch strips
- 3 eetlepels canola-olie
- 1 eetlepel ongezouten boter
RICHTING
- In een keukenmachine kant een bakplaat en voeg pols popcorn, knoflookpoeder, ¼ theelepel zout en paneermeel. En goed mengen tot alles fijn wordt gemalen.
- Eenmaal gedaan overbrengen naar een ondiepe kom.
- Doe de bloem in een andere kom en het ei in de derde.
- Neem elke kip strip en de eerste plaats het door de bloem, dan in het losgeklopte ei en tenslotte in de popcorn kruimels materiaal.
- Vouw de strook in het materiaal, zodat het goed bedekt is.
- Eenmaal gedaan plek waar hij stript in de bakplaat.
- Herhaal de vorige stap voor elke kip strip.
- In een grote koekenpan Meng de olie en boter. Verwarm ze.
- Zodra de boter gesmolten is, beginnen met het toevoegen van de kipreepjes in.
- Voeg 3-4 kipreepjes tegelijk.
- Niet bevolken de koekenpan met de strips.
- Terwijl het koken zet de kip strips.
- Bak totdat de strips goudbruin zijn zodra ze klaar zijn gerecht ze uit en strooi het zout er op, indien nodig.
No comments:
Post a Comment