Monday 3 September 2012

CARAMEL PINDAKAAS DIMLICHTEN APPELS RECEPT


INGREDIËNTEN

  • 24 verpakt karamel snoepjes
  • 2 fuji appels
  • 2 eetlepel citroensap
  • 240ml water
  • 30g romige pindakaas
  • snufje gemalen kaneel


RICHTING

  • Pak snoepjes en in een kom.
  • Snijd de appels in vieren en snijd ze in elk kwartaal weg te nemen de kern.
  • Snijd deze wijken in de helft, het maken van 8 stuks per appel. U moet 16 plakjes totaal.
  • Inclusief citroensap in een kom met 250 ml water.
  • Voeg de gesneden appelen, ruwweg zet ze in de citroen water, en daarna uitlekken in een zeef of vergiet. (Het zuur in het citroensap zal de appels uit te draaien bruin, de kleine hoeveelheid heeft geen invloed op de zoetheid van de appels.)
  • Voeg 1 eetlepel water en pindakaas om uw karamel snoepjes.
  • Zet snoepjes in de magnetron op hoog voor 2 minuten. Roer de dip met een rubberen spatel.
  • Als het snoep is niet gesmolten helemaal, zet het terug in de magnetron op hoog voor nog eens 20 seconden.
  • Voeg een snufje kaneel toe aan de saus en roer.
  • Voor te schotelen u in, plaats uitgelekt, gesneden appelen naast uw karamel en pindakaas dip en start dunking.















No comments:

Post a Comment