Monday 3 September 2012

RODE BIET EN WITLEFSALADE MET KNOFLOOK EN KRUIDEN VINAIGRETTE




INGREDIËNTEN

  • 3 tot 4 kleine formaat rode bieten, greens bijgesneden
  • 65ml olijfolie
  • Zout naar smaak
  • 4large of 6 kleine hoofden cichorei klokhuis
  • Knoflook en kruiden vinaigrette, recept follow
VOOR DE KNOFLOOK EN KRUIDEN VINAIGREETE
  • 30ml rode wijnazijn
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 kleine sjalot, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 15ml mosterd
  • 3g verse bieslook fijngesneden
  • 6g verse dragon verlaat gehakt
  • 3g verse platte peterselie verlaat gehakt
  • 65ml olijfolie


RICHTING
VOOR DE RODE BIET EN WITLOFSALADE

  • Verwarm het bereik 190C.
  • Leg een groot vel aluminiumfolie op een bakblik.















No comments:

Post a Comment