INGREDIËNTEN
- 1 (5 pond) rundvlees met been stoofvlees
- zout en peper naar smaak
- 1 eetlepel bloem voor alle doeleinden, of zoveel als nodig
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 8 gram in plakjes gesneden champignons
- 1 middelgrote ui, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 eetlepel boter
- 1 1/2 eetlepels bloem voor alle doeleinden
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 1/2 kopjes kippenbouillon
- 3 middelgrote wortelen, in stukjes gesneden
- 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden
- 1 takje verse rozemarijn
- 2 takjes verse tijm
RICHTING
- Flavor beide zijden van gebraden met zout en peper.
- Schud dan bloem over de bovenkant tot goed bedekt, en tik het in het vlees.
- Verwijder overtollig van de vier op vlees door te schudden.
- Verhit olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur tot heet.
- Blister het gebraad aan beide zijden voor ongeveer 5-6 minuten elk, tot het goed bruin.
- Haal ze uit de pan en zet opzij.
- Het verminderen van de warmte naar medium en, roer er champignons en boter; weer koken voor ongeveer 3-4 minuten.
- Voeg de uien, laat 5 minuten koken, of tot de uien zijn semi-transparant en bruin beginnen te worden.
- Voeg de knoflook toe, roer gedurende ongeveer een minuut.
- Voeg 1 1/2 eetlepels bloem, koken en meng gedurende ongeveer 1 minuut.
- Voeg tomatenpuree aan, en bak nog een minuut.
- Voeg beetje bij beetje kippenbouillon, roer door elkaar, en terug te keren aan de kook.
- Haal pan van het vuur. Plaats wortelen en selderij in de slow cooker.
- Plaats roosteren over de groenten en giet in elke geaccumuleerde sappen.
- Voeg rozemarijn en tijm voor het op smaak en aroma.
- Giet ui en champignon mengsel over de bovenkant van het gebraad.
- Bedek slow cooker met het deksel, draai naar hoog vuur en bak het vlees voor ongeveer 5-6 uur, of tot het vlees vork inschrijving.
- Schep het vet van het oppervlak en verwijder de botten.
- Breng op smaak met zout en zwarte peper naar smaak.
No comments:
Post a Comment