Sunday 23 September 2012

PASTA CARBONARA RECEPT




INGREDIËNTEN
  • 1 pond linguine of spaghetti
  • 6 strips vlees, in blokjes gesneden $
  • 4 eidooiers
  • 1 kop geraspte Parmezaanse kaas
  • 1/2 theelepel zeezout
  • 1/4 theelepel zwarte peper
  • 1/2 kopje verse bladpeterselie, gehakt

RICHTING
  • Volgens de aanwijzingen op de verpakking kook de pasta.
  • Terwijl de pasta wordt steeds gekookt, neem een ​​grote koekenpan en bak het vlees in. Eenmaal gedaan overbrengen naar de papieren handdoek en behouden ons het druipen.
  • Neem een ​​andere kom en klop de eierdooiers in.
  • Terwijl het zwaaien, voeg 2 eetlepels van de drippings in.
  • Als de pasta wordt gedaan aftappen en zet het in de dooier mengsel samen met de Parmezaanse kaas erin en meng goed.
  • Voeg nu peterselie, zout, vlees en zwarte peper in.
  • Eenmaal gedaan snel serveren. (Het ei in de schaal zal worden gekookt door de hitte van de pasta, maar het ei zal niet goed gekookt, dus dit gerecht is niet goed voor de kinderen en de volwassenen en ouderen met een zwakke immuniteit systeem.)

No comments:

Post a Comment