INGREDIËNTEN
- 1 1/4 pond rundvlees zonder been chuck (in een stuk)
- 1 kop gort
- 1/2 pond cremini champignons, in vieren
- 4 stengels bleekselderij, in vieren
- 6 middelgrote wortelen, in vieren
- 2 middelgrote preien, gesneden (wit en lichtgroen alleen onderdelen)
- 1 takje tijm
- 4 kopjes zoutarm runderbouillon
- 1 eetlepel sojasaus
- zout en versgemalen peper
- mierikswortel, voor portie (optioneel)
RICHTING
- Meng het vlees, gerst, champignons, selderij, wortelen, prei, tijm, rundvlees bouillon en de sojasaus in een slow cooker.
- Voeg 1 kopje water, 1 theelepel zout en 1/4 theelepel peper in.
- Bedek het met een deksel en kook op laag vuur, ongestoord, gedurende ongeveer 8 uur.
- Ontdek het en verwijder eventueel overtollig vet op de top.
- Haal het vlees op een snijplank, laat het een beetje afkoelen en snijd of sloop met de hand in hapklare stukjes.
- THIN de groente-gerst mengsel in de slowcooker met wat water, indien gewenst.
- Verdeeld over kleine-minded kommen en bestrooi met het rundvlees.
- Uitdelen met mierikswortel, indien gewenst.
No comments:
Post a Comment