Wednesday 12 September 2012

SLOW-FORNUIS STOOFVLEES RECEPT




INGREDIËNTEN
  • 1 eetlepel maïzena
  • 8 middelgrote wortelen, snijd ze in derde
  • 2 middelgrote uien, elk in 8 partjes
  • zout en gemalen peper
  • 1 rundvlees chuck roast (3 pond), ontdaan van overtollig vet
  • 2 eetlepels Worcestershire saus


RICHTING

  • In een slow cooker, roer samen maïzena en 2 eetlepels koud water tot een gladde massa.
  • Voeg de wortels en uien aan, smaak met zout en zwarte peper en meng goed.
  • Strooi roosteren met 1 theelepel zout en ½ theelepel zwarte peper, plaats op de top van groenten en bestrooi met Worcestershire saus.
  • Dek de pan; kook op hoog vuur voor ongeveer, 6 uur (of op laag vuur ongeveer, 10 uur).
  • Breng het vlees op een snijplank, snijd in dunne het gebraad tegen de stroom in.
  • Plaats groenten in een schaal; giet jus door een fijnmazige zeef, zodat de ongewenste dingen kunnen worden weggegooid.
















No comments:

Post a Comment