INGREDIËNTEN
- 1 eetlepel maïzena
- 8 middelgrote wortelen, snijd ze in derde
- 2 middelgrote uien, elk in 8 partjes
- zout en gemalen peper
- 1 rundvlees chuck roast (3 pond), ontdaan van overtollig vet
- 2 eetlepels Worcestershire saus
RICHTING
- In een slow cooker, roer samen maïzena en 2 eetlepels koud water tot een gladde massa.
- Voeg de wortels en uien aan, smaak met zout en zwarte peper en meng goed.
- Strooi roosteren met 1 theelepel zout en ½ theelepel zwarte peper, plaats op de top van groenten en bestrooi met Worcestershire saus.
- Dek de pan; kook op hoog vuur voor ongeveer, 6 uur (of op laag vuur ongeveer, 10 uur).
- Breng het vlees op een snijplank, snijd in dunne het gebraad tegen de stroom in.
- Plaats groenten in een schaal; giet jus door een fijnmazige zeef, zodat de ongewenste dingen kunnen worden weggegooid.
No comments:
Post a Comment