Friday 14 September 2012

SEAFOOD GEVULDE AUBERGINE RECEPT


 

INGREDIËNTEN
  • 3 middelgrote aubergines, elke snede in de lengte doormidden (ongeveer 3 kilo)
  • Koken spray
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1/2 kop gehakte 33%-minder-natrium ham
  • 1/2 kop gehakte ui
  • 1/4 kop gehakte rode paprika
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1/2 kop bier
  • 1/2 pond middelgrote garnalen, gepeld, schoongemaakt en grof gehakt
  • 2 1/2 gram dag oud stokbrood of andere stevige witte brood
  • 6 eetlepels (1 1/2-ounces) geraspte verse Parmezaanse kaas, verdeeld
  • 1/4 kop fijngehakte lente-uitjes
  • 1 eetlepel gehakte verse basilicum
  • 1 1/2 theelepels fijngehakte verse dragon
  • 1 theelepel geraspte citroenschil
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/8 theelepel vers gemalen zwarte peper


RICHTING
  • Verwarm de oven voor op 425 °.
  • Snijd elke kant van de aubergine in de kruiselings patroon.
  • Breng een dun laagje van de snijvlakken van de aubergines halveert met de koken spray.
  • Neem een ​​bakplaat en leg de snijvlakken van de aubergines op.
  • Bak gedurende 10 minuten bij 425 °.
  • Als je klaar bent draai de kant van de aubergines en opnieuw bakken gedurende 10 minuten.
  • Als ze gaar zijn verwijder ze uit de oven en laat ze afkoelen.
  • Verwijder de pulp uit de aubergine en laat een ¼ inch dikke schil.
  • Neem een ​​bakplaat en bestrijk het met het koken spray.
  • Plaats de aubergine schelpen op. Vernietiging van het chop pulp.
  • Verlaag de temperatuur van de oven voor op 350 °.
  • Neem een ​​anti-aanbak koekenpan en verhit de olijfolie in.
  • Voeg ham, paprika, ½ ui en knoflook erin en bak gedurende 5 minuten.
  • Voeg nu het bier en aubergine pulp erin en laat 10 minuten koken of tot de vloeistof is verdampt. Roer af en toe. Voeg nu de garnalen toe en bak nog 1 minuut. Nu haal van het vuur.
  • Neem nu de keukenmachine en zet het brood erin. Verwerk het brood tot de broodkruimels worden gevormd.
  • Voeg de broodkruimels, basilicum, groene uien, 3 eetlepels kaas, zout, schil, dragon en zwarte peper in de aubergine mengsel. Meng het mengsel.
  • Nu zet ½ kopje van de garnalen mengsel in elk aubergine shell.
  • Zet 1 ½ theelepel kaas over elke schaal en bak 15 minuten op 350 ° C of tot ze helemaal klaar of de garnalen gaar zijn.

















No comments:

Post a Comment