Wednesday 19 September 2012

GEBAKKEN KNOFLOOK TUINBONEN EN VLEES MET KORIANDER RECEPT



VOOR 10

INGREDIËNTEN
  • 2 x 500g pkts bevroren tuinbonen
  • 6 plakjes vlees, Schors verwijderd, grof gehakt
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1/3 kopje fijngehakte verse koriander


RICHTING
  • Neem een ​​vuurvaste kom en plaats de tuinbonen erin.
  • Bedek het met het kokende water en laat het 5 minuten of tot ze ontdooid zijn. Schil en gooi de huid.
  • Neem een ​​grote non-stick koekenpan en verwarm het.
  • Voeg het vlees en de knoflook in. Kook gedurende 5 minuten of tot het vlees zijn knapperig en bruin.
  • Voeg de tuinbonen erin en bak 3 tot 4 minuten. Blijf roeren. Voeg koriander in.
  • Doe de bonen mengsel in een kom en serveer.



















No comments:

Post a Comment