Wednesday 5 September 2012

KIP LO MEIN RECEPT



INGREDIËNTEN
  • 1 eetlepel olie en sesam of pinda-olie
  • 1 pond zonder been kippenborst zonder vel, snijd ze in dunne plakjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels sojasaus of teriyakisaus
  • 2 theelepels vers geraspte gember of 1 theelepel poeder
  • 1 3-ounce pakket kip smaak ramen noodle soep
  • 1 1-pond zak bevroren gemengde oosterse groenten
  • 1/4 kopje water



RICHTING

  • Neem een ​​grote koekenpan en verhit de olie in het op middelhoog vuur tot heet.
  • Voeg de kip erin en bak, houd onder regelmatig roeren, tot niet meer roze.
  • Voeg groenten en bedek het met deksel.  
  • Kook tot de groenten worden grondig gekookt, die duurt ongeveer 5 minuten.
  • In Kook ondertussen de noedels (zonder het aroma packet) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze goed uitlekken.
  • Voeg sojasaus, knoflook, gember en de kruiden pakket naar het water.
  • Meng goed. Giet over de kip en groenten, voeg noedels te gooien en te mengen.  
  • Meng voorzichtig zodat alles goed gemengd is.
















No comments:

Post a Comment