Sunday 23 September 2012

PASTA MET BUTTERNUT PARMESAAN SAUS RECEPT


INGREDIËNTEN
  • 1 butternut squash een gewicht van ongeveer 2 1/2 pond
  • 1 pond pasta
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1/3 kopje gehakte sjalotten of uien
  • 1/4 kop van verpakte, vers geraspte Parmezaanse kaas
  • 1/3 kopje zure room of Griekse yoghurt
  • 1/8 theelepel geraspte nootmuskaat
  • 1 eetlepel gehakte peterselie, voor de garnering
  • Zout en peper naar smaak
  • Water als nodig is om de saus dun, ongeveer 1 kop


RICHTING
  • Verwarm de oven voor op 350F.
  • Lengte Snij de pompoen in twee delen en uithollen van het lef en zaden en verwijder ze (of op te slaan de zaden en rooster ze).
  • Giet 1/4 kopje water in een Pyrex-of keramische ovenschaal en zet de pompoen helften gesneden kant naar beneden op.
  • Bak 40 minuten of tot een vork zonder problemen doorboort de squash.
  • Laat het 10 minuten afkoelen.
  • Graaf de pompoen vruchtvlees uit de schil en doe het in een blender.
  • Thrust opzij skins.
  • Fruit de ui in de olijfolie op middelhoog tot hoog vuur in een kleine koekenpan tot ze net beginnen te bruin dat duurt ongeveer 3-4 minuten.
  • Voeg de uien toe aan de blender.
  • Voeg 1 kopje water, de Parmezaanse kaas, 2 theelepels zout en nootmuskaat en de puree in het.
  • Als u behoefte aan een beetje meer water, toevoegen.
  • Giet de saus in een kleine pot gezet op een laag vuur.
  • Meng de zure room en warm het door.
  • Laat de saus koken.
  • Neem een ​​andere pot en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Als de pasta klaar is, giet het en zet het in een kom.
  • Meng met een beetje van de saus en serveer.
  • Voeg een lepel extra saus en wat peterselie rechts op het wanneer u brengen naar de tafel.
  • Wees voorzichtig wanneer u snijd de pompoen, winter squash zijn hard!
  • De beste manier om zorgvuldig te doen is om een ​​beetje af van de beide uiteinden snijden, zodat u kunt de squash rechtop staan ​​zonder rollen.
  • Opbrengst: Dient 4-6.

















No comments:

Post a Comment