INGREDIËNTEN
- 1 butternut squash een gewicht van ongeveer 2 1/2 pond
- 1 pond pasta
- 1 eetlepel olijfolie
- 1/3 kopje gehakte sjalotten of uien
- 1/4 kop van verpakte, vers geraspte Parmezaanse kaas
- 1/3 kopje zure room of Griekse yoghurt
- 1/8 theelepel geraspte nootmuskaat
- 1 eetlepel gehakte peterselie, voor de garnering
- Zout en peper naar smaak
- Water als nodig is om de saus dun, ongeveer 1 kop
RICHTING
- Verwarm de oven voor op 350F.
- Lengte Snij de pompoen in twee delen en uithollen van het lef en zaden en verwijder ze (of op te slaan de zaden en rooster ze).
- Giet 1/4 kopje water in een Pyrex-of keramische ovenschaal en zet de pompoen helften gesneden kant naar beneden op.
- Bak 40 minuten of tot een vork zonder problemen doorboort de squash.
- Laat het 10 minuten afkoelen.
- Graaf de pompoen vruchtvlees uit de schil en doe het in een blender.
- Thrust opzij skins.
- Fruit de ui in de olijfolie op middelhoog tot hoog vuur in een kleine koekenpan tot ze net beginnen te bruin dat duurt ongeveer 3-4 minuten.
- Voeg de uien toe aan de blender.
- Voeg 1 kopje water, de Parmezaanse kaas, 2 theelepels zout en nootmuskaat en de puree in het.
- Als u behoefte aan een beetje meer water, toevoegen.
- Giet de saus in een kleine pot gezet op een laag vuur.
- Meng de zure room en warm het door.
- Laat de saus koken.
- Neem een andere pot en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Als de pasta klaar is, giet het en zet het in een kom.
- Meng met een beetje van de saus en serveer.
- Voeg een lepel extra saus en wat peterselie rechts op het wanneer u brengen naar de tafel.
- Wees voorzichtig wanneer u snijd de pompoen, winter squash zijn hard!
- De beste manier om zorgvuldig te doen is om een beetje af van de beide uiteinden snijden, zodat u kunt de squash rechtop staan zonder rollen.
- Opbrengst: Dient 4-6.
No comments:
Post a Comment