INGREDIËNTEN
- 1/2 pond van fusilli pasta of elleboog macaroni
- 1 14 ounce kan van goede kwaliteit hele tomaten
- 2 eetlepel boter
- 2 theelepels suiker (meer of minder naar smaak)
- zout
- peper
- snufje gedroogde basilicum of verse gesneden basilicum (optioneel)
RICHTING
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Neem een kleine steelpan en versnipperen de tomaten uit blik in het met behulp van je vingers.
- Als er een tomatensap in het kan het in de pot.
- Voeg de boter toe aan het. Verwarm het tot de boter smelt.
- Voeg suiker, zout en zwarte peper erin en meng voorzichtig.
- Als je verse basilicum hakken paar blaadjes en voeg de tomaten anders voeg de gedroogde basilicum.
- Als de pasta wordt gedaan goed uitlekken en voeg de tomaten. Meng goed en serveer in de schaal.
No comments:
Post a Comment