Monday 3 September 2012

BOTERACHTIGE TOMAAT PASTA RECEPT


  INGREDIËNTEN

  • 1/2 pond van fusilli pasta of elleboog macaroni
  • 1 14 ounce kan van goede kwaliteit hele tomaten
  • 2 eetlepel boter
  • 2 theelepels suiker (meer of minder naar smaak)
  • zout
  • peper
  • snufje gedroogde basilicum of verse gesneden basilicum (optioneel)


RICHTING

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Neem een ​​kleine steelpan en versnipperen de tomaten uit blik in het met behulp van je vingers.
  • Als er een tomatensap in het kan het in de pot.
  • Voeg de boter toe aan het. Verwarm het tot de boter smelt.
  • Voeg suiker, zout en zwarte peper erin en meng voorzichtig.
  • Als je verse basilicum hakken paar blaadjes en voeg de tomaten anders voeg de gedroogde basilicum.
  • Als de pasta wordt gedaan goed uitlekken en voeg de tomaten. Meng goed en serveer in de schaal.
















No comments:

Post a Comment