INGREDIËNTEN
- 1 10-ounce pakket bevroren gepaneerde kip nuggets
- 1 ½ kopje quick koken van rijst
- 1 8-ounce blik ananas stukjes
- 1 grote groene paprika, gesneden in 1-inch stukjes
- ¼ kopje azijn
- 3 eetlepels suiker
- 2 eetlepels maïzena
- 2 eetlepels sojasaus
- ½ theelepel direct kippenbouillon korrels
- 1 8-ounce kan gesneden waterkastanjes, uitgelekt
RICHTING
- Bak kip nuggets volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bereid snel koken van rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet ananas, het reserveren van sap opzij.
- Voeg genoeg water naar links achter sap dat het 1 ½ kopje vloeistof maakt.
- Giet ananassap mengsel in een middelgrote steelpan.
- Voeg paprika aan het en koken. Breng het aan de kook en zet het vuur.
- Bedek de pan en laat gedurende 1 tot 2 minuten of totdat peper is crisp-inschrijving.
- Meng azijn, suiker, maïzena, sojasaus en bouillon korrels.
- Toevoegen aan het mengsel in de pan.
- Kook en roer op een matig vuur tot de saus dik en sprankelend, en dan weer koken en roer nog 2 minuten.
- Voorzichtig mengen samen kip, ananas stukjes, en waterkastanjes. Verwarm grondig.
- Serveer kip mengsel over hete gekookte rijst.
- Maakt 4 porties.
No comments:
Post a Comment