Hoeveelheden voor 6 persoon (personen)
INGREDIËNTEN
VOOR RESULTATEN
- 6 pct peer
- 1 st kruidnagel vanille
- 300gm basterdsuiker
- 2 liter water
- 2 g vel gelatine 4 pct
- 100 g fijne kristalsuiker
- 30 g gezouten boter
- 15 ml volle room
- 600 g brioche
RICHTING
- In een pan, kook water met suiker en vanille boon.
- Het bereiken van een plaats aan de voet van de peren.
- Kook de peren op een laag vuur gedurende 20 minuten, tot ze zacht zijn.
- Giet af en laat afkoelen.
VOOR DE SIFON
- Verzacht de gelatine in koud water.
- Verminder de siroop tot 600 ml van peren, dan smelt de gelatine.
- Giet alles in een val en injecteren het gas.
- Koelkast minstens 2 uur.
VOOR DE SAUS EN DERSSING
- Doe de suiker in een pan smelten.
- Zodra de karamel als kleurstof verkregen, voeg geleidelijk boter en room.
- Roer en laat gedurende 3 minuten en laat staan.
- Snijd de brioche en genieten van de oven op ruzie.
- Giet de karamel saus in een kom.
- Plaats de peer boven en dan van boven met saus.
- Serveer met de taart nog warm.
No comments:
Post a Comment