Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 30 minuten Rusttijd: 1 uur
Hoeveelheden voor 6 persoon (personen)
INGREDIËNTEN Hoeveelheden voor 6 persoon (personen)
VOOR STAP 1
- 6 ml water
- 80 g fijne kristalsuiker
- 1 st oranje
- 1 st citroengeel
- Chartreuse Groen: 5 cl
- Groene kleurstof 1 druppel (s)
- Pijn (s) melk: 6 st (s)
- Rabarber: 500 g
- Strawberry (s): 500 g
- Basterdsuiker 600 g
- Rozenwater: 0,5 cl
- Water: 10 cl
- 30 gm shoot mosterd
RICHTING
VOOR DE GRANITA
- Was en rasp de sinaasappel-en citroenbomen.
- In een steelpan, breng aan water, suiker, sinaasappelschil en citroen koken, verwijder van het vuur.
- Dek af en laat de thee gedurende 1/2 uur.
- Zodra de siroop afkoelen en voeg vervolgens het filter Chartreuse en de kleurstof.
- Schenk het mengsel op een bord en plaats in de vriezer.
- Als de voorbereiding goed bevroren, schraap met een vork en dan de granita te zetten in de vriezer.
VOOR DE REST VAN RECEPT
- Verwarm de oven voor op braden tot 240 ° C (gasstand 8).
- Was en romp aardbeien en snijd ze in dunne plakjes in de verticale richting en boek.
- Was rabarber, schil en houd de rode delen van de huid.
- Doe de rabarber in een pan met 100 g suiker en 10 ml water toe en laat op een laag vuur tot de kleur rood te krijgen. Snijd vervolgens de rabarber in stukjes en jas met de resterende suiker in een cul-de-poule.
- Koken in een waterbad gedurende 20 minuten. Get rabarber en siroop gemaakt, plaats dan in een pan en kook op een vrij droge saus te verkrijgen. Zeef het sap uit de schil en voeg rozenwater, voeg dan 3/4 om de compote. Laat het afkoelen.
- Snijd het brood in de melk in twee in de lengte en dan ze uit te voeren onder de grill gedurende 5 minuten.
- Met behulp van een borstel, daarna genieten van de broodjes. Voeg de rabarber, aardbeien en plakjes mooi gezegd, en eindig met een paar scheuten van mosterd en graniet
No comments:
Post a Comment