Thursday 30 August 2012

TOAST GOAT


Bereidingstijd 20 minuten Bereidingstijd: 10 minuten
Hoeveelheden voor 6 personen
 

INGREDIËNTEN

  • 1 st chavroux piramide
  • 5 pct bloemblaadje van tomaat confit
  • 3 tak basilicum
  • 10 g gouden sesamzaad
  • 0,5 pct spoor
  • 3ml olijfolie
VOOR GROENTEN

  • 1 st Salade Romeinse
  • 1 g venkel
  • 1 st paprika geel
  • 1 st paprika rood
  • 100 g tomaten cherry
  • 0,5 pct Komkommer
VOOR DE DRESSING

  • 20gm honing
  • 5 ml citroensap
  • 10 ml olijfolie
  • 6 snufje zout
  • 6 ronde pepermolen
  RICHTING
  • Verwarm de oven voor op 200 ° C (gasstand 6-7).
  • Snijd in dunne plakjes stokbrood, dan borstel met olijfolie.
  • Overbrengen naar een rek en rooster in de oven op 200 ° C gedurende 3-4 minuten.
  • Als de toast goudbruin zijn, cool.
  • Haal de blaadjes van de basilicum en hak ze fijn.
  • Snijd de tomaten in kleine blokjes gekonfijte.
  • In een kom, puree de geitenkaas, voeg vervolgens in blokjes gesneden tomaten, basilicum en meng.
  • Vervolgens royaal de toast belegd met kaas, bestrooi met sesamzaad.
VOOR GROENTEN

  • Was alle groenten.
  • Snijd de kerstomaatjes in 4. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Snijd de venkel in twee, de wortel te verwijderen en snijd de bladeren in reepjes. 
  • Zaad van de paprika's en snijd ze in dunne reepjes.
  • Snijd de blaadjes sla in reepjes.
  • In een kom, meng alle groenten.
VOOR DE VINAIGRETTE EN DRESSING

  • In een kom, meng honing en citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  • Giet de olijfolie tijdens het mengen.
  • Opwarmen toast geit bij 200 ° C (stand 6-7) gedurende 3 tot 5 minuten.
  • Kruid de groenten met de vinaigrette en verdeel ze vervolgens in platen.
  • Plaats de toast en serveer onmiddellijk over hete.
  • Recept Gepocheerde peer met vanille, perensap emulsie, gezouten boter karamel en geroosterde brioche.
  • Een eenvoudig recept en evenwichtig rond de bol, die enkele ingrediënten voor een uniek resultaat.









No comments:

Post a Comment