Bereidingstijd 20 minuten Bereidingstijd: 10 minuten
Hoeveelheden voor 6 personen
INGREDIËNTEN
- 1 st chavroux piramide
- 5 pct bloemblaadje van tomaat confit
- 3 tak basilicum
- 10 g gouden sesamzaad
- 0,5 pct spoor
- 3ml olijfolie
- 1 st Salade Romeinse
- 1 g venkel
- 1 st paprika geel
- 1 st paprika rood
- 100 g tomaten cherry
- 0,5 pct Komkommer
- 20gm honing
- 5 ml citroensap
- 10 ml olijfolie
- 6 snufje zout
- 6 ronde pepermolen
- Verwarm de oven voor op 200 ° C (gasstand 6-7).
- Snijd in dunne plakjes stokbrood, dan borstel met olijfolie.
- Overbrengen naar een rek en rooster in de oven op 200 ° C gedurende 3-4 minuten.
- Als de toast goudbruin zijn, cool.
- Haal de blaadjes van de basilicum en hak ze fijn.
- Snijd de tomaten in kleine blokjes gekonfijte.
- In een kom, puree de geitenkaas, voeg vervolgens in blokjes gesneden tomaten, basilicum en meng.
- Vervolgens royaal de toast belegd met kaas, bestrooi met sesamzaad.
- Was alle groenten.
- Snijd de kerstomaatjes in 4. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Snijd de venkel in twee, de wortel te verwijderen en snijd de bladeren in reepjes.
- Zaad van de paprika's en snijd ze in dunne reepjes.
- Snijd de blaadjes sla in reepjes.
- In een kom, meng alle groenten.
- In een kom, meng honing en citroensap en breng op smaak met zout en peper.
- Giet de olijfolie tijdens het mengen.
- Opwarmen toast geit bij 200 ° C (stand 6-7) gedurende 3 tot 5 minuten.
- Kruid de groenten met de vinaigrette en verdeel ze vervolgens in platen.
- Plaats de toast en serveer onmiddellijk over hete.
- Recept Gepocheerde peer met vanille, perensap emulsie, gezouten boter karamel en geroosterde brioche.
- Een eenvoudig recept en evenwichtig rond de bol, die enkele ingrediënten voor een uniek resultaat.
No comments:
Post a Comment