Thursday 30 August 2012

SALADE VAN VELDSLA EN ROCAMADOUR


Bereidingstijd 15 minuten Bereidingstijd: 5 minuten
Hoeveelheden voor 6 persoon (personen)

INGREDIËNTEN

  • 6 stuk (s) Rocamadour
  • 3ml Sherry azijn
  • 20 g Pinion (s) van den
  • 300 g Sheet (s) mash
  • 0,25 boot (en) Estragon
  • 10 ml olijfolie
  • 6 Pinch (s) Zout
  • 6 Ronde (s) Pepper Mill
  • 3 pct  Tranche (s) van brood
  • 1 stuk  Sjalotten
  RICHTING

  • Verwarm de oven voor tot 240 ° C.
  • Was en droog de sla.
  • Rooster de pijnboompitten.
  • Hak de dragon.
  • Snijd de sjalotten in 2 en schil, dan hak ze fijn.
VOOR DE DRESSING
  •  Meng de sherry azijn met zout en peper. 
  • Geleidelijk aan giet de olijfolie aan de hele emulgeren.  
  • Voeg sjalotjes en dragon.
  • Snijd sneetjes brood in twee, zet dan 1/2 rocamadour op elk stuk.  
  • Breng op smaak met zout, peper en olijfolie.
  • Dan bak gedurende 4 minuten.
  • Stel een kroon van veldsla op het bord en bestrooi met geroosterde pijnboompitten. 
  • Plaats 2 toast van Rocamadour in het midden en breng de vinaigrette.

No comments:

Post a Comment