Bereidingstijd 15 minuten Bereidingstijd: 5 minuten
Hoeveelheden voor 6 persoon (personen)
INGREDIËNTEN
- 6 stuk (s) Rocamadour
- 3ml Sherry azijn
- 20 g Pinion (s) van den
- 300 g Sheet (s) mash
- 0,25 boot (en) Estragon
- 10 ml olijfolie
- 6 Pinch (s) Zout
- 6 Ronde (s) Pepper Mill
- 3 pct Tranche (s) van brood
- 1 stuk Sjalotten
- Verwarm de oven voor tot 240 ° C.
- Was en droog de sla.
- Rooster de pijnboompitten.
- Hak de dragon.
- Snijd de sjalotten in 2 en schil, dan hak ze fijn.
- Meng de sherry azijn met zout en peper.
- Geleidelijk aan giet de olijfolie aan de hele emulgeren.
- Voeg sjalotjes en dragon.
- Snijd sneetjes brood in twee, zet dan 1/2 rocamadour op elk stuk.
- Breng op smaak met zout, peper en olijfolie.
- Dan bak gedurende 4 minuten.
- Stel een kroon van veldsla op het bord en bestrooi met geroosterde pijnboompitten.
- Plaats 2 toast van Rocamadour in het midden en breng de vinaigrette.
No comments:
Post a Comment