Tuesday 2 October 2012

HONGAARSE RUNDVLEES EN NOEDELS RECEPT





INGREDIËNTEN
  • 1 pond mager rundergehakt
  • 1 middelgrote ui, fijngehakt
  • 1 middelgrote groene paprika, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 3 ½ kopjes runderbouillon
  • 4 kopjes medium eiernoedels
  • 1 (10 ounce) package bevroren erwten en wortelen
  • ¼ kopje zure room

RICHTING
  • In een grote anti-aanbak koekenpan, bruin het vlees op een matig hoog vuur, het opbreken van eventuele grote stukken met de hulp van de lepel.
  • Voeg de ui, paprika en knoflook in.
  • Kook goed, onder voortdurend roeren, ongeveer 5 minuten.
  • Roer de paprika en tijm.
  • Voeg de bouillon, noedels, erwten en wortelen in de groenten.
  • Breng aan de kook op een matig hoog vuur.
  • Verminder het vuur laag, dek de pan, en laat voor ongeveer 8 tot 10 minuten, af en toe roeren of totdat noedels gaar zijn.
  • Voeg de zure room in de noodle mengsel en kook zonder deksel gedurende ongeveer 2 minuten.
  • Maakt 4 porties.

















No comments:

Post a Comment