INGREDIËNTEN
- 1 pond mager rundergehakt
- 1 middelgrote ui, fijngehakt
- 1 middelgrote groene paprika, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 3 ½ kopjes runderbouillon
- 4 kopjes medium eiernoedels
- 1 (10 ounce) package bevroren erwten en wortelen
- ¼ kopje zure room
RICHTING
- In een grote anti-aanbak koekenpan, bruin het vlees op een matig hoog vuur, het opbreken van eventuele grote stukken met de hulp van de lepel.
- Voeg de ui, paprika en knoflook in.
- Kook goed, onder voortdurend roeren, ongeveer 5 minuten.
- Roer de paprika en tijm.
- Voeg de bouillon, noedels, erwten en wortelen in de groenten.
- Breng aan de kook op een matig hoog vuur.
- Verminder het vuur laag, dek de pan, en laat voor ongeveer 8 tot 10 minuten, af en toe roeren of totdat noedels gaar zijn.
- Voeg de zure room in de noodle mengsel en kook zonder deksel gedurende ongeveer 2 minuten.
- Maakt 4 porties.
No comments:
Post a Comment