Tuesday 2 October 2012

GEZONDER SLOW COOKER KIP TACO SOEP RECEPT








INGREDIËNTEN
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 (16 ounce) kunnen chili bonen
  • 1 (15 ounce) kunnen zwarte bonen
  • 1 (15 ounce) kunnen hele kernel maïs, uitgelekt
  • 1 wortel, in stukjes gesneden
  • 1 (8 ounce) kan tomatensaus
  • 2 (10 ounce) blikjes in blokjes gesneden tomaten met groene pepers, ongedraineerde
  • 1 (12 fluid ounce) blikje of flesje bier
  • 1 1/2 eetlepels taco kruiden, minder natrium
  • 3 hele vel, zonder been kippenborsten
  • 1/4 kop gehakte verse koriander
  • 1/2 kop geraspte vetarme Cheddar kaas (optioneel)
  • 1/4 kop licht zure room (optioneel)
  • 2 gram gemalen gebakken tortilla chips (optioneel)


RICHTING
  • Voeg de ui, chili bonen, zwarte bonen, gehakte wortel, maïs, tomatensaus, in blokjes gesneden tomaten, en bier in een slow cooker.
  • Zet in taco kruiden en vouw te mengen.
  • Leg kipfilets bovenop het mengsel drukken beneden totdat net onder andere ingrediënten.
  • Dek af met het deksel en kook op laag vuur gedurende ongeveer 5 uur.
  • Haal de kip borsten uit de soep en laat lang genoeg afkoelen te worden gegrepen.
  • Shred kip en weer in soep.
  • Ga verder koken op laag vuur gedurende ongeveer 2 uur.
  • Serveer met koriander, Cheddar kaas, licht zure room en gemalen tortilla chips.

















No comments:

Post a Comment