INGREDIËNTEN
- 1 ui, gesnipperd
- 1 (16 ounce) kunnen chili bonen
- 1 (15 ounce) kunnen zwarte bonen
- 1 (15 ounce) kunnen hele kernel maïs, uitgelekt
- 1 wortel, in stukjes gesneden
- 1 (8 ounce) kan tomatensaus
- 2 (10 ounce) blikjes in blokjes gesneden tomaten met groene pepers, ongedraineerde
- 1 (12 fluid ounce) blikje of flesje bier
- 1 1/2 eetlepels taco kruiden, minder natrium
- 3 hele vel, zonder been kippenborsten
- 1/4 kop gehakte verse koriander
- 1/2 kop geraspte vetarme Cheddar kaas (optioneel)
- 1/4 kop licht zure room (optioneel)
- 2 gram gemalen gebakken tortilla chips (optioneel)
RICHTING
- Voeg de ui, chili bonen, zwarte bonen, gehakte wortel, maïs, tomatensaus, in blokjes gesneden tomaten, en bier in een slow cooker.
- Zet in taco kruiden en vouw te mengen.
- Leg kipfilets bovenop het mengsel drukken beneden totdat net onder andere ingrediënten.
- Dek af met het deksel en kook op laag vuur gedurende ongeveer 5 uur.
- Haal de kip borsten uit de soep en laat lang genoeg afkoelen te worden gegrepen.
- Shred kip en weer in soep.
- Ga verder koken op laag vuur gedurende ongeveer 2 uur.
- Serveer met koriander, Cheddar kaas, licht zure room en gemalen tortilla chips.
No comments:
Post a Comment